Alert: 3/16/2020 Të nderuar Anëtar , Pas vendimit te Kryetarit te New Jersey (The…

Alert

Të nderuar Anëtar ,
Pas vendimit te Kryetarit te New Jersey
(The Governor) Phil Murphy qe te mos kete grumbullim te njerezve me shume se 50 veta, Qendra Kulturore Shqiptaro Amerikane vendosi që të ndërprese të gjitha shërbimet kulturore , edukative dhe fetare të cilat mbahen në ambientet e Qendrës Kulturore Shqiptaro Amerikane
Do të ndërprese aktivitetet në vijim:
–falja e lutjeve (namazeve) te dites
–falja e lutjes (namazit) te dites te xhuma
-mbledhjen e parashikuar ne 22 Mars
-shkolla nuk do te zhvillohet
-aktivitetet e lira nuk do te zhvillohen
Gjithashtu do të ndërprese cdolloj aktiviteti që mbahet nën objektin e QKSHA si :
–dasmat
–fejesat
–ditelindjet
–mevludet
– mbrëmje festive ,
si dhe cdo tubim tjeter që është i ndaluar nga Shteti i Nju Xhersit .
Këto masa merren per te per te ndihmuar shërimin e të prekurve dhe për të parandaluar përhapjen e Koronavirusit!
Kjo mase do te jete ne fuqi Derisa te hiqet masa Shtetetore!
Në rast urgjence kontakoni Këshillin e Qendrës Kulturore Shqiptaro Amerikane
Lusim Peredine e Madheruar qe me Mëshirën e Tij te ndihmoje njerezimin për të kaluar këtë sfidë ! Amin

Posted in Alerts.

Leave a Reply