Alert: 3/12/2020 Për të gjithë vëllezërit dhe motrat tanë shqiptarë, Ndërsa …

Alert

Për të gjithë vëllezërit dhe motrat tanë shqiptarë,

Ndërsa vendi është në gjendje të jashtëzakonshme dhe siguria e komunitetit tonë është shqetësimi dhe përparësia jonë kryesore, të gjitha ngjarjet e planifikuara të organizatës janë shtyrë dhe do të rindizen deri në njoftimin e mëtejshëm për shkak të virusit të koronës.

Falënderojmë të gjithë për mbështetjen që i keni dhënë organizatës dhe shpresojmë që të gjithë të qëndroni të shëndetshëm!

To All Our Albanian Brothers and Sisters,

As the country is in a state of emergency and the safety of our community is our main concern and priority, all scheduled events of the organization have been postponed and will be rescheduled until further notice due to the corona virus.

We thank everyone for the support you have given the organization and hope you all stay safe and healthy!

Posted in Alerts.

Leave a Reply