Alert: 1/30/2020 Te Allahut jemi dhe atij I këthehemi.Lajmërim ka ndëruar jetë Myly…

Alert

Te Allahut jemi dhe atij I këthehemi.Lajmërim ka ndëruar jetë Mylyfer Ramush nëna e Xhelil,Xhemail ,Xhemil dhe Xhengis Ramushi (motra e Bajram dhe Nedim Talës) Konaku eshtë sonte 1/30/20 ne 188 Canal st Staten Island prej orës 6-9 pm. Namazi I xhenazes dote falet të premten 1/31/20 në 188 Canal st Staten Island mbas namazit te xhumasë që do të falet nē Albanian Islamic center në Staten Island 314 Victory blvd Staten Island ne ora 12. Varrimi dotë kryhet në 13 Conover st Millestone N.J. 08535

Posted in Alerts.

Leave a Reply